Облік довгострокових активів: вітчизняний та міжнародний досвід - Шовківська, Вікторія; Носон, Анастасія (КНУБА, 2025)
Кожне підприємство у процесі своєї діяльності активно використовує довгострокові активи. Питання обліку необоротних активів та відображення їх даних у фінансовій звітності є важливим і актуальним. Аналіз міжнародного досвіду необхідний для гармонізації облікових процесів та фінансової звітності в Україні з міжнародними принципами та стандартами.
Keywords: довгострокові активи; підприємство; фінансова звітність; облік; міжнародний досвід