Спеціалізованій вченій раді Д 26.056.09 – 15 років - Дьомін, М. М.; Ісаєв, О. П.; Погорєльцев, В. М.; Чередніченко, П. П. (КНУБА, 2013)
Викладено підсумок роботи спеціалізованої вченої ради при Київському національному університеті будівництва і архітектури за період з 1994 по 2013 роки.
Keywords: підсумки роботи; вчена рада; Київський національний університет будівництва і архітекткри