Історія філософії та філософської думки : методичні рекомендації - Галушко, Олександр Сергійович; Євдокимова, Тетяна Вячеславівна; Шарипін, Андрій Вікторович; Крицька, Наталія Андріївна (КНУБА, 2023)
Містять програмний матеріал до вивчення дисципліни, список літератури, теми лекцій, практичних занять, ІРК, СРС, модульні контролі. Призначено для студентів будівельно-технологічного факультету.
Keywords: історія філософії