Фінансові механізми підвищення енергоефективності вищих навчальних закладів освіти - Павленко, Н. М. (КНУБА, 2012)
Розглянуто особливості фінансування державних вищих навчальних закладів в умовах сьогодення. Вивчено переваги та недоліки існуючого підходу. З метою забезпечення можливостей фінансування заходів з підвищення енергоефективності в освітніх установах запропоновано використання механізму державно-приватного партнерства.
Keywords: енергоефективність; вищі навчальні заклади; кошторисне фінансування; державно-приватне партнерство (ДПП); 330. 332