Розробка двигуна для моделі ракети багаторазового використання - Корендович, Демьян; Комар, Олександр; Азнаурян, Ірина Олександрівна (КНУБА, 2010)
Дана робота присвячена висвітленню результатів подальших досліджень у напрямку розробки двигуна на твердому екологічно чистому паливі для моделі ракети багаторазового використання.
Keywords: екологічно чисте паливо; моделі ракети багаторазового використання; двигуни