Оптимізація туристських маршрутів у Подільському районі міста Києва - Рейцен, Є. О.; Барна, М. І. (КНУБА, 2017)
Розглядаються методи організації нових туристських маршрутів із задіянням різних видів міського пасажирського транспорту. Аналізується досвід кафедри міського будівництва КНУБА з удосконалення інженерно-транспортної інфраструктури Подолу.
Keywords: ІТІ – інженерно-транспортна інфраструктура; місця концентрації ДТП; туристські маршрути; пішохідні вулиці і зони; організація і регулювання міського руху; ИТИ – инженерно-транспортная инфраструктура; места концентрации ДТП; туристические маршруты; пешеходные улицы и зоны; организация и регулирование городского движения; ETI - engineering and transport infrastructure; places of concentration of road accidents; tourist routes; pedestrian streets and zones; organization and regulation of urban traffic