Несправедливость пространства - Дьомин, М. М.; Сингаевская, А. И.; Чередниченко, П. П. (КНУБА, 2015)
Поняття «несправедливість простору» висловлює прагнення суспільства до пом’якшення диспропорцій у рівнях соціально-економічного і комплексного містобудівного розвитку територій.
Keywords: містобудівна діяльність; безперервний процес проектування; планомірний розвиток територій