Дослідження факторів, що впливають на технологію влаштування армовидавлювальних конструкцій - Галенко, Євгеній; Махиня, Олександр (КНУБА, 2024)
В роботі розглянуто технологію виготовлення армовидавлювальних конструкцій, яка відрізняється від традиційних методів бетонування в ковзній опалубці. Запропонована технологія передбачає видавлювання монолітних конструкцій під власною вагою, що дозволяє підвищити якість і міцність конструкцій. Проаналізовані фактори, які впливають на технологію влаштування армовидавлювальних конструкцій.
Keywords: армовидавлювальні конструкції; «стіна в ґрунті»; ковзна опалубка; технологічні фактори; конструктивні фактори; організаційні фактори; фактори зовнішнього середовища; 624.012.45