Портали сецесійних будівель Львова: стилістика, композиція, проблеми збереження - Понкало, С. І. (КНУБА, 2016)
У статті за результатами проведених натурних досліджень проаналізовано портали сецесійних будівель Львова. Досліджено стилістику, композицію порталів, а також виявлено проблеми їх збереження.
Keywords: портали; стилістика; композиція; сецесійні будівлі Львова; збереження; 72.052.2: 72.012