Фактори, що спонукають до створення забудови з експлуатованим покриттям - Бакун, К. С.; Плешкановська, А. М. (КНУБА, 2018)
Наведено перелік факторів, що впливають на формування забудови із застосуванням експлуатованого покриття. На основі проведеного аналізу забудови території адміністративних районів міста Києва обґрунтовано наявний територіальний ресурс для влаштування експлуатованих покриттів з певною функцією. Наведено критерії прийняття рішення, щодо необхідності влаштування експлуатованого покриття.
Keywords: експлуатоване покриття; територіальний ресурс; «зелені стандарти"; ефективності використання території; багатофункціональне використання території; комфортність забудови; енергоефективності забудови