Архітектурні прийоми формоутворення космічних науково-дослідницьких центрів розвитку та дозвілля молоді - Дорохіна, Ганна Ігорівна; Алексєєнко, Д. О. (КНУБА, 2020)
У статті розглянуті принципи та прийоми формотворення науково-дослідницьких розважальних центрів. На основі аналізу існуючих прийомів винайдено чотири способи формотворення для цього типу об’єктів.
Architectural methods of shaping Space research centres for youth development and leisure
Keywords: космічний науково-дослідницький центр розвитку і дозвілля молоді; планетарій; обсерваторія; формотворення; тектоніка архітектурних форм; рельєф; технічні особливості; space research center for youth development and leisure; planetarium; observatory; shaping; tectonics of architectural forms; relief; technical requirements