Принципи розташування сакральних споруд в системі міста - Кознарська, Г. Є. (КНУБА, 2013)
досліджено композиційні, функціональні та канонічні принципи розташування сакральних споруд та їх значення для формування образу міста
Keywords: сакральна споруда; храм; простір міста; композиція; функція; орієнтація; канони; 711.4.01