Будівельне право як перспективна навчальна дисципліна у вищих навчальних закладах України - Яровий, Євген Миколайович (КНУБА, 2017)
Основним завданням вищої юридичної освіти є підготовка кваліфікованих фахівців у галузі права, які працюють на утвердження в суспільстві верховенства права та правової свідомості й правової культури громадян
Keywords: будівельне право; юридична освіта; юридичні навчальні заклади; будівельне законодавство; 349.442:378.14(477)