Методологія дослідження конкурентоспроможності підприємств в умовах цифровізації економіки - Чуприна, Христина Миколаївна (КНУБА, 2019)
Забезпечення конкурентоспроможного розвитку підприємств та ефективності функціонування в умовах об’єднання територіальних громад з врахуванням дії всіх територіальних чинників неможливе без розробки та застосування методології управління, яка визначає ці процеси
Keywords: конкурентоспроможність підприємств; цифровізація економіки; методологія управління; 658.014:339.137.2