Методика дослідження архітектурних стилів минулого (на прикладі стилю модерн) - Івашко, Ю. В. (КНУБА, 2012)
у статті проаналізовано найбільш поширені методи дослідження архітектурних стилів минулого, розглянуто відмінності між результатами застосування цих методів і запропонованого методу системноструктурного аналізу
Keywords: каф. основ архітектури і арх. проектування; системно-структурний аналіз; інформаційна модель фасаду; 72.01/03 «18-19»