Проблеми оптимізації руху пішоходів і велосипедистів у містах України - Рейцен, Є. О.; Гаєвська, К. М.; Дудін, І. М. (КНУБА, 2014)
Розглядаються основні проблеми оптимізації пішохідного і велосипедного руху в містах України і методика щодо визначення рівня обслуговування пішохідної і велосипедної інфраструктури.
Keywords: пішохідний рух; велосипедний рух; проблеми оптимізації; рівень обслуговування; пішохідна і велосипедна інфраструктура