Правові основи визначення податку на додану вартість та його адміністрування - Бортняк, Валерій Анатолійович (КНУБА, 2019)
З прийняттям у 2010 р. Податкового кодексу України податкова система в цілому та правове регулювання податку на додану вартість зокрема стали значно наближені до міжнародних вимог та стандартів. Незважаючи на це, справляння ПДВ залишається актуальним питанням у відносинах між платниками податків і органами Державної фіскальної служби.
Keywords: Податковий кодекс України; податок на додану вартість; система електронного адміністрування; правове регулювання; 347.73:336.2(477)