Особливості архітектурного планування житлового середовища для людей з вадами зору - Комаров, К. О. (КНУБА, 2010)
У статті аналізуються сучасні житлові комплекси для незрячих та наявні рекомендації з облаштування помешкань для інвалідів зору. Визначено склад функціональних зон, особливості геометрії, ергономіки та системи орієнтирів житлового середовища для людей з вадами зору.
Keywords: середовище житлове; помешкання спеціалізовані; інваліди зору; 728.1.012