Закономірності формування релігійної ситуації в історичному Києві - Бачинська, О. В. (КНУБА, 2013)
У статті розглядаються закономірності складання релігійного життя історичного Києва.
Keywords: Київ; історія; закономірність; послідовність; напрямок