Дослідження складності форм земельних ділянок - Малашевський, М. А. (КНУБА, 2012)
В статті запропонована методика оптимального пошуку земельних ділянок для визначення планувальних характеристик і параметрів.
Keywords: земельна ділянка; методика; площа; конфігурація