Проєктування малої архітектурної форми. Паркова тераса з навісом: Методичні вказівки до курсового архітектурного проєктування та виконання атестаційної роботи - Галак, Катерина Тимофіївна; Грінченко, Тетяна Іванівна; Яновицький, Євген Леонідович (КНУБА, 2024)
Розглянуто особливості проєктування малих архітектурних форм та об’єктів ландшафтної архітектури та надання основних методичних рекомендацій для учбового проектування паркової тераси з навісом, як елементу ландшафтного дизайну на основі основних знань та навичок з архітектурної композиції. Виявлені основні архітектурно-планувальні параметри та вимоги при проектуванні благоустрою території та ландшафтного дизайну.
В авторській редакції
Keywords: тераса паркова з навісом; паркові тераси; ландшафт