Концепція гібридного тягового приводу для автономного технологічного електротранспорту - Скіданов, В. М.; Забава, Т. О. (КНУБА, 2010)
Розглянуто основні принципи побудови гібридних транспортних засобів, їх класифікацію та можливість побудови технологічного електротранспорту на базі гібридних систем.
Keywords: комбінований транспортний засіб; гібридний привод; автономний технологічний електротранспорт