Організаційно-правові проблеми розвитку житлово–комунального господарства в Україні - Дьомкін, Петро Олексійович; Баєва, Юлія Євгенівна (КНУБА, 2019)
Сьогодні одним із найважливіших найпоширеніших об’єктів інвестиційної діяльності, що має велику соціальну значущість у сучасній Україні є об’єкти житлового будівництва. Незважаючи на нестабільний рівень розвитку економіки України в цілому, будівництво нової нерухомості активно розвивається, особливо в столиці та на території великих міст, а українці традиційно розглядають ринок нерухомості як найбільш стабільний об'єкт для інвестицій. Зростає зацікавлення людей у придбанні квартири як власного житла або з метою вкладання коштів та здачі його в аренду.
Keywords: об’єкти житлового будівництва; інвестування будівництва; майнові права; введення в експлуатацію; правове регулювання