Аналіз використання даних дистанційного зондування землі в сільському господарстві - Солом’янчук, Л. Ю. (КНУБА, 2017)
У статті проаналізовано використання даних дистанційного зондування землі в сільському господарстві. Розглянуто досвід використання даних дистанційного зондування землі в США, Китаї та Казахстані для моніторингу стану сільськогосподарських культур. Визначено основні завдання, які можуть бути вирішені за допомогою даних дистанційного зондування землі в сільському господарстві. Обґрунтовано потребу у створенні методичних рекомендацій щодо використання даних ДЗЗ для моніторингу стану сільськогосподарських культур в Україні.
Анализ использования данных дистанционного зондирования земли в сельском хозяйстве
Analysis of the use of remote sensing data in agriculture
Keywords: дані дистанційного зондування землі; роздільна здатність; сільське господарство; моніторинг