Логістика - Самойленко, Антоніна Анатоліївна (КНУБА, 2025)
Містять методичні рекомендації щодо самостійного опрацювання змістового матеріалу з усіх тем дисципліни "Логістика", термінологічний словник та перелік самостійних завдань для закріплення теоретичного матеріалу і практичних навичок. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 "Маркетинг" денної та заочної форм навчання.
Keywords: логістика