Застосування циклічно-суміщеного методу для прокладання комунікацій і будівництва об'єктів - Тугай, О. А.; Малихін, М. О.; Приходько, Д. О. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2022)
Організація будівельного виробництва на базі комплексних потокових методів безпосередньо і позитивно впливала на виконання планових завдань по введенню в експлуатацію об'єктів житловоцивільного призначення, підвищення ритмічності введення об'єктів житла. Але в даний час багато напрацювань цього напрямку не використовуються. Причин цього кілька: по-перше, не опрацьовані методи інженерних підходів до комплексної забудови в сучасних ринкових умовах, немає єдиного підходу до моделей формування інвестиційних потоків і методів контролю за їх освоєння.
Keywords: циклічно-суміщений метод; прокладання комунікацій; будівництво об'єктів