Актуальні проблеми архітектурної кліматології у навчальному курсі "Архітектурна фізика" - Шулдан, Л. О.; Казаков, Г. В.; Лісних, Л. І. (КНУБА, 2009)
У статті розглядаються актуальні проблеми архітектурної кліматології у контексті використання досвіду викладання курсу "Архітектурна фізика" в Інституті архітектури Національного університету "Львівська політехніка" для його розповсюдження у архітектурних школах України.
Keywords: кліматологія архітектурна; клімат; архітектурна фізика; Національний університет "Львівська політехніка"; 721.011:628.8