Символізація художніх образів у містобудуванні. Сьогодення і тенденції розвитку. - Булах, І. В. (КНУБА, 2014)
Пропонується визначення терміну містобудівного символу і символізації; розглядається питання використання символізації художніх образів у формуванні сучасного міста.
Keywords: символ; символізація; художній образ; теорія архітектури; містобудування; symbol; symbolizing; image; modern town-planning