3D-друк у будівництві: нова ера архітектури - Шилоткач Марія; Григорчук, Олександр Михайлович (Видавництво ХФКХП ДБТУ, 2025)
У статті досліджено потенціал 3D-друку в будівництві як інноваційної технології, що забезпечує економію ресурсів, екологічну стійкість та нові можливості для архітектури. Наведено приклади застосування у світі й Україні та окреслено перспективи впровадження в урбаністику та соціальні проєкти
Keywords: 3D-друк; будівельний принтер; інновації; екологічність; архітектура; 725