Особливості цифровізації та її вплив на ефективність функціонування системи підприємництва - Головань, В. О. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Глобалізація та технологічний прогрес стали рушійним поштовхом до посилення конкуренції між країнами за рахунок активного впровадження інформаційно-цифрових технологій у всі сфери як суспільного, так і бізнесового життя: державні послуги населенню, освіта, якість життя, медицина, виробництво, торгівля, безпека тощо. Розвиток економіки будь-якої країни, що побудований на цифрових технологіях, забезпечує конкурентними перевагами в умовах жорсткої конкурентної глобалізації (підключення до цифрових глобальних ланцюгів створення вартості, появі нових ринків та ніш, прискорене впровадження нових технологій).
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; цифровізація; функціонування; підприємництво; 334.724:004.89