Відносини між центром та автономіями в Іспанії : на прикладі Каталонії - Вакарчук, Катерина Василівна (Бескиди, 2017)
Іспанія, країна з давніми традиціями, історією, культурою та особлива унікальність цієї країни заключається в тому, що в ній сформувались автономні спільноти, аналогів в світі, яких не має. Сьогодні привертають увагу вчених, наукову та політичну спільноту, внутрішні процеси, які відбуваються в середині країни , а саме, референдум в Каталонії, який призвів, фактично, до втрати автономного статусу та прямого управління з центру.
Keywords: автономія в Іспанії; референдум в Каталонії; 325.85(460.23)