До розрахунку дощових мереж в умовах України - Ніщук, Віталій Сергійович; Приймаченко, Олексій Віталійович; Маляр, Віталій Анатолійович (КНУБА, 2012)
Виконані дослідження інтенсивності дощу на територіях з різними фізико-географічними характеристиками, розглянуті результати розрахунку максимальних витрат дощових опадів, які наразі використовуються, а також показники по запропонованій методиці розрахунку.
Keywords: інтенсивність випадання; максимальні витрати дощових опадів; коефіцієнт стоку; интенсивность выпадения; максимальные расходы дождевых осадков; коэффициент стока; intensity of rainfall; maximum spending rainwater; runoff coefficient