Енерговитрати транспортного потоку як критерій оцінки рівнів обслуговування вулично-дорожньої мережі міста - Костенко, Наталія (Бескиди, 2019)
Мета роботи – обґрунтування критерію енерговитрат транспортного потоку в системі оцінки рівнів обслуговування вулично-дорожньої мережі міста.
Keywords: транспортний потік; вулично-дорожня мережа міста; енерговитрати транспортного потоку; 656.13.004:625.712.12(477.411)