Проблема утилізації відходів у містах України - Крумеліс, Ю. В.; Міщенко, О. Д.; Олександренко, В. П.; Головатенко, О. А. (КНУБА, 2011)
Розглянуто проблеми утилізації твердих побутових відходів у містах України. Проаналізовано причини утворення, структуру та методи переробки даної сировини, а також розглянутий зарубіжний досвід у вирішенні цього питання.
Keywords: екологічна проблема; утилізація; тверді відходи; високотемпературний піроліз