Системний підхід до пам’яткоохоронної і реставраційної діяльності - Дьомін, М. М.; Орленко, М. І. (КНУБА, 2017)
Розглянуті питання використанния системного підходу при дослідженні пам'яток архітектури і пам'яткоохоронної і реставраційної діяльності.
Системный подход к памятникоохранной и реставрационной деятельности
The system approach to protection and restoration activity
Keywords: системний підхід; пам’яткоохоронна і реставраційна діяльність; проблеми; пам’ятки архітектури; системный подход; памятникоохранная и реcтаврационная деятельность; памятники архитектуры; system method; heritage protection and restoration activity; heritage protection and restoration activity; architectural monuments