Метод оціночно-балансуючих сигнатур у прийнятті містобудівних програм сталого розвитку - Устінова, І. І. (КНУБА, 2017)
Викладено результати дослідження фундаментальних засад сталого розвитку еколого-містобудівних систем та основні засади методу оціночно-балансуючих сигнатур.
Keywords: еколого-містобудівні системи; сталий розвиток; екологічна рівновага; саморегуляція; оціночно-балансуючі сигнатури