Використання магніймістких матеріалів в технології водопідготовки - Юрков, О. Д. (КНУБА, 2015)
Аналіз кальцій- і магніймістких мінералів в якості фільтрувального завантаження та можливості їх використання в процесах водопідготовки питної води і нейтралізації стоків промислових підприємств.
Keywords: доломіт; dolomite; брусит; brucite; магнезит; magnesium; магній; кальцій; calcium; іони важких металів; pH води; acerbity; concentration; heavy metal ions; pH of water; 628.16; 628.316