Симбіоз культурних традицій в архітектурі та моді (частина І) - Бородкіна, І. М.; Бородкіна-Вітер, Б. Ю. (КНУБА, 2015)
Будь-який курс історії мистецтв ґрунтується на тому, що кожна історична епоха об’єднує архітектурні об’єкти і предметне середовище, створені людиною та її костюм. Органічна єдність одягу, інтер’єру та екстер’єру є стильовою ознакою певного історичного періоду. В межах одного художнього стилю, що визначає естетичні ідеали людського суспільства на певному етапі історичного і культурного розвитку існують глибинні зв’язки між різними формами мистецтва.
Keywords: симбіоз; культурні традиції; мода; 7.01