Розрахунок залізобетонних конструкцій з урахуванням еволюції взаємодії арматури з бетоном - Баженов, В. А.; Лізунов, П. П.; Солодей, І. І. (КНУБА, 2014)
При дослідженні корпусу ядерного реактора вивчено підкріплюючий вплив металоконструкцій на напружений стан бетонного масиву, розраховано рівень граничного тиску, досліджено схему втрати несучої здатності конструкції.
Keywords: залізобетонні просторові конструкції; нелінійне деформування; зони руйнування; метод скінченних елементів; кришка корпусу реактора