Теоретичний аналіз складових житлового будівництва - Гайна, Георгій Анатолійович; Єрукаєв, Андрій Віталійович (КНУБА, 2014)
Розглянуто ієрархію сучасного міста, звернено особливу увагу на вплив факторів на останню ланку даної ієрархії під час виконання реконструкції при наявній забудові або будівництві нового будинку в системі житлового будівництва. Кожен фактор охарактеризовано нечіткими термінами.
Keywords: ієрархічна структура міста; фактори реконструкції та забудови; нечіткі терміни