Теплоотдача при пузырьковом кипении жидкой фазы СУГ в геотермальном регазификаторе при режиме отбора газа - Енин, П. М. (My University, 2006)
Розглянуто механізм тепловіддачі при пухирчатому кипінні вуглеводнів в геотермальному регазифікаторі при режимі відбору парової фази (газу) в газову мережу для потреб.
Keywords: тепловіддача; СВГ; санітарно-технічне будівництво; електричне освітлення; світлотехніка; 553.981/.982:536.24