Вентиляція: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт - Мілейковський, Віктор Олександрович; Вакуленко, Дар'я Ігорівна (КНУБА, 2025)
Наведено методи проведення лабораторних занять освітньої компоненти «Вентиляція». Представлено методи дослідження ефективності повітрообміну та теплоутилізації в реальних умовах. Призначено для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності G19 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань G «Інженерія, виробництво та будівництво».
Keywords: вентиляція; теплогазопостачання