Експрес-метод оцінювання технічного рівня одноківшевих кар'єрних екскаваторів адаптаційних - Богуславський, В. (КНУБА, 2013)
Запропанован експрес - метод оцінювання технічного рівня одноківшевих кар'єрних екскаваторів за допомогою комплексних показників, сформованих із параметрів технічних характеристик машин. Визначені показники технічного рівня для екскаваторів російського виробництва. Виконано порівняння технічного рівня механічних і гідравлічних машин.
An express method of estimation of technical level of quarry power-shovels
Keywords: технічний рівень; оцінювання; екскаватор; комплексний показник; технический уровен; оценивание; экскаватор; комплексний показатель; technical level; estimation; the power-shovel; complex index