Виробнича практика - Барановська, С. В. (КНУБА, 2024)
Містить загальні положення, завдання, послідовність проходження практики та виконання звіту, додатки. Призначено для студентів, спеціальності 144 «Теплоенергетика» спеціалізації «Енергетичний менеджмент, енергоефективні муніципальні та промислові теплові технології».
Keywords: практика виробнича