Реконструктивна діяльність в контексті міського розвитку - Плешкановська, А. М. (КНУБА, 2010)
В статті розглянуті питання комплексної реконструкції міста, структура реконструктивної діяльності та види реконструкції в контексті сучасних урбанізаційних тенденцій і проблем розвитку міста.
Keywords: реконструкція міста; види реконструкції; рівні реконструктивної діяльності