Визначення ресурсу з використанням параметра пошкоджуваності при багатоцикловому навантаженні - Пискунов, С. О.; Гуляр, О. І.; Мицюк, С. В. (КНУБА, 2009)
На основі НМСЕ реалізована методика визначення ресурсу з використанням континуальної механіки руйнування. Наведені дослідження достовірності отриманих результатів.
Keywords: пошкодження; континуальне руйнування; багатоциклове навантаження