Дослідження історичного розвитку вертольотного транспорту та ретроспектива розвитку вертодромобудування - Семироз, Н. Г.; Слєпцов, О. С. (КНУБА, 2014)
У статті проведено науковий аналіз розвитку вертольотного транспорту та будівництва вертодромів. Досліджено особливості проектування вертодромів та гелікортів в містах.
Keywords: автожир; вертоліт; вертодром; гелікорт; автожир; вертолет; вертодром; геликорт; helicopter; heliport; heliсort