Розрахунок надходження шкідливостей до приміщень житлових та громадських будівель - Москвітіна, А. С.; Шишина, М. О.; Пефтєва, І. О. (КНУБА, 2023)
Містять рекомендації до виконання окремих розділів курсових і дипломних проектів з дисциплін «Вентиляція», «Кондиціонування повітря», «Зональні системи кондиціонування» для всіх форм навчання. Наведено основні теоретичні положення, розрахункові залежності, довідкові матеріали та приклади розрахунку. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» денної та заочної форми навчання.
Keywords: розрахунок надходження шкідливостей; приміщення житлових будівель; приміщення громадських будівель