Сучасний стан річки Либідь та шляхи її відродження в ландшафтній архітектурі Києва - Михайлик, О. О. (КНУБА, 2014)
У статті представлені авторські пропозиції щодо створення екологічного маршруту «Річка Либідь». Наголошено на невід’ємності історії розвитку р. Либідь та м. Києва, проаналізовані трансформації р. Либідь протягом тисячоліття, запропоновані заходи відродження славетної річки.
Keywords: річка Либідь; екологічний маршрут; літописні відомості; гідрографічний режим; відродження Либіді; НДПІ містобудування; 712.5; 556.53