Формування теплових умов та повітряного режиму в теплонапружених відділеннях TEC та АЕС - Корбут, Вадим Павлович (КНУБА, 2001)
Розглянуто фізико-математичну модель турбулентних течій та теплообміну в вертикальних і плоских каналах.
Keywords: теплові електростанції; теплонапруженість; теплонапружені відділення TEC та АЕС